Magazin Online de Cadouri

Lanterne LED Profesionale

Cauti Lanterne LED si Lanterne Profesionale, Proiectoare LED, Bec LED economic, produse ieftine si de calitate, la pret mic? Surse de iluminat portabil sau stationar? Lanternele profesionale sunt necesare atat firmelor, cat si in orice gospodarie ori in autoturism.

Lanternele cu prindere pe arma si buton tactic pe fir sunt ideale la vanatoare. Lanternele cu LED reincarcabile sunt ideala pentru paza perimetrelor largi si sunt foarte utilizate de catre firmele de paza si securitate si de paznicii baltilor de pescuit.

Pentru scufundari, aveti nevoie de o lanterna subacvatica pe care sa va puteti baza.

Daca aveti nevoie de maini libere, la noi gasiti lanterne frontale cu LED care functioneaza cu baterii sau cu acumulator reincarcabil. Va place sa faceti economie si sa folositi surse sustenabile de energie electrica? Atunci kiturile si lanternele cu incarcare solara, cu panou solar inclus, sunt ceea ce aveti nevoie!

Pentru iluminatul stradal si industrial, va oferim o gama larga si mereu in crestere de proiectoare cu LED.

Pentru iluminatul economic al casei dumneavoastra gasiti bec led economic.

Tehnologia becurilor cu LED-uri este in plina dezvoltare, becurile cu LED devenind cele mai cautat si mai utilizate, deoarece lumineaza asemanator  becurilor incandescente dar au un consum mult mai mic si o durata de functionare mult mai mare.

Proiectoare cu LED si Acumulator

Proiector LED

Cea mai puternica lanterna cu LED

Lanterne LED Profesionale cu Acumulator

Leave a comment