Magazin Online de Cadouri

Pavilionul de Gradina este un sistem eficient de umbrire si protectie impotriva intemperiilor. Se aseamana mult unui cort de gradina, si poate avea diverse dimensiuni. Pavilioanele de Gradina pot fi dotate si cu pereti, practic un material textil care se ataseaza si imbraca 3 laturi. Sunt confectionate din material textil si structura metalica proprie.

Pavilion Gradina Cort Pliabil Sistem Acordeon

Pavilion Gradina Cort Pliabil Sistem Acordeon

Sunt destinate atat curtilor si gradinilor private, cat si restaurantelor si hotelurilor, in vederea amenajarii spatiilor destinate clientilor. In functie de dimensiune, pot sustine diverse activitati in aer liber: intalniri ample sau restranse in familie, nunti, botezuri, petreceri etc.

Cele mai populare sunt pavilioanele de gradina cu forma patrata sau dreptunghiulara. Un numar mai mare de laturi inseamna si o dimensiune mai mare a pavilioanelor.

Sunt foarte practice, deoarece protejeaza atat de soare, cat si de intemperii: vant moderat, precipitatii. Sunt mai eficiente decat umbrelele, intrucat protejeaza pe suprafete mai mari. Cand ai nevoie de un adapost elegant, poti opta cu incredere pentru Pavilion Gradina Ieftin

Recomandam utilizarea plaselor de tantari pentru a acoperi total partile laterale ale pavilionului, astfel incat sa fiti protejati de insectele suparatoare. Pe langa efectul de protectie, plasele ajuta la aerisirea permanenta a interiorului pavilionului dumneavoastra!

Structura lor este foarte rezistenta si se aseamana cu cea a corturilor. Scheletul pavilioanelor este din metal rezistent si ii asigura o rezistenta indelungata (o utilizare pe termen lung) si o stabilitate mare (in fata intemperiilor si a accidentelor). Otelul este mult mai rezistent decat aluminiul sau lemnul, suprafata sa protejand structura impotriva coroziunii. Picioarele pavilioanelor sunt reglabile.

Pavilioanele au un numar variabil de laturi, numarul lor fiind direct proportional cu dimensiunea. Pavilioanele pot avea sau nu pereti. Acoperisul si peretii sunt realizati din poliester impermeabil, tratat special pentru protectie impotriva apei si a soarelui. Peretii pot fi personalizati prin imprimare, ceea ce ii face utili pentru diferite evenimente corporate si private.

In concluzie, locuiesti la curte ori dispui de un spatiu langa bloc, un pavilion te poate ajuta sa petreci timpul mai frumos, sa fii protejat atat de insecte, intemperii moderate, dar si de privirile indiscrete ale vecinilor!

Leave a comment