Magazin Online de Cadouri

Daca detii un restaurant, cu siguranta folosesti deja pesmet Panko japonez pentru preparate crocante si delicioase.

Pesmetul japonez Panko comercializat de Econvenabil.ro este recunoscut pentru faptul ca absoarbe mai putine grasimi decat pesmetul obisnuit, fiind mai crocant, ceea ce il face ideal pentru carne, legume sau creveti.

Acest pesmet este folosit la acoperirea bucatilor de carne cat si a legumelor.
Datorita fulgilor mari si aerati, se formeaza o crusta comparabila cu cea din fulgi de porumb.
Din punct de vedere al consistentei, este similar cu Mie de Pain frantuzesc din miez de paine fara crusta, transformat in pesmet.
Are o textura mai crocanta si mai aerata decat toate tipurile de pesmet existente in bucataria occidentala si nu absoarbe grasime la prajire, rezultand o crusta mai crocanta si mai usoara.
In afara Japoniei, este folosit din ce in ce mai mult atat pentru preparate asiatice cat si occidentale: se foloseste foarte mult pentru peste si fructe de mare.

Pesmetul panko este facut din paine alba, simpla, (coapta electric, deci nu se dezvolta o crusta). De fapt, acesta nu e deloc format din firmituri, ci fulgi.

Panko este foarte aerisit (in timp ce alte pesmeturi sunt prea fine pentru a pastra ‘pachetele’ de aer in procesul de gatire), care ofera o textura crocanta de neegalat intr-un timp scurt de prajire la o temperatura mare.

Pesmet Panko 10kg Sac Hartie Obento pentru Bucatarie Restaurante

Pesmet Panko 10kg Sac Hartie Obento – Magazin Online Econvenabil.ro

Conditii de pastrare Pesmet Panko:

A se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatura de maxim 25 grade Celsius.

Preparatele la care se utilizeaza pesmetul Panko se gatesc cu pasiune si se servesc cu dragoste 🙂

Leave a comment