Magazin Online de Cadouri

Pavilionul de Gradina este un sistem eficient de umbrire si protectie impotriva intemperiilor. Se aseamana mult unui cort de gradina, si poate avea diverse dimensiuni. Pavilioanele de Gradina pot fi dotate si cu pereti, practic un material textil care se ataseaza si imbraca 3 laturi. Sunt confectionate din material textil si structura metalica proprie.

Pavilion Gradina Cort Pliabil Sistem Acordeon

Pavilion Gradina Cort Pliabil Sistem Acordeon

Sunt destinate atat curtilor si gradinilor private, cat si restaurantelor si hotelurilor, in vederea amenajarii spatiilor destinate clientilor. In functie de dimensiune, pot sustine diverse activitati in aer liber: intalniri ample sau restranse in familie, nunti, botezuri, petreceri etc.

Cele mai populare sunt pavilioanele de gradina cu forma patrata sau dreptunghiulara. Un numar mai mare de laturi inseamna si o dimensiune mai mare a pavilioanelor.

Sunt foarte practice, deoarece protejeaza atat de soare, cat si de intemperii: vant moderat, precipitatii. Sunt mai eficiente decat umbrelele, intrucat protejeaza pe suprafete mai mari. Cand ai nevoie de un adapost elegant, poti opta cu incredere pentru Pavilion Gradina Ieftin

Recomandam utilizarea plaselor de tantari pentru a acoperi total partile laterale ale pavilionului, astfel incat sa fiti protejati de insectele suparatoare. Pe langa efectul de protectie, plasele ajuta la aerisirea permanenta a interiorului pavilionului dumneavoastra!

Structura lor este foarte rezistenta si se aseamana cu cea a corturilor. Scheletul pavilioanelor este din metal rezistent si ii asigura o rezistenta indelungata (o utilizare pe termen lung) si o stabilitate mare (in fata intemperiilor si a accidentelor). Otelul este mult mai rezistent decat aluminiul sau lemnul, suprafata sa protejand structura impotriva coroziunii. Picioarele pavilioanelor sunt reglabile.

Pavilioanele au un numar variabil de laturi, numarul lor fiind direct proportional cu dimensiunea. Pavilioanele pot avea sau nu pereti. Acoperisul si peretii sunt realizati din poliester impermeabil, tratat special pentru protectie impotriva apei si a soarelui. Peretii pot fi personalizati prin imprimare, ceea ce ii face utili pentru diferite evenimente corporate si private.

In concluzie, locuiesti la curte ori dispui de un spatiu langa bloc, un pavilion te poate ajuta sa petreci timpul mai frumos, sa fii protejat atat de insecte, intemperii moderate, dar si de privirile indiscrete ale vecinilor!

Daca detii un restaurant, cu siguranta folosesti deja pesmet Panko japonez pentru preparate crocante si delicioase.

Pesmetul japonez Panko comercializat de Econvenabil.ro este recunoscut pentru faptul ca absoarbe mai putine grasimi decat pesmetul obisnuit, fiind mai crocant, ceea ce il face ideal pentru carne, legume sau creveti.

Acest pesmet este folosit la acoperirea bucatilor de carne cat si a legumelor.
Datorita fulgilor mari si aerati, se formeaza o crusta comparabila cu cea din fulgi de porumb.
Din punct de vedere al consistentei, este similar cu Mie de Pain frantuzesc din miez de paine fara crusta, transformat in pesmet.
Are o textura mai crocanta si mai aerata decat toate tipurile de pesmet existente in bucataria occidentala si nu absoarbe grasime la prajire, rezultand o crusta mai crocanta si mai usoara.
In afara Japoniei, este folosit din ce in ce mai mult atat pentru preparate asiatice cat si occidentale: se foloseste foarte mult pentru peste si fructe de mare.

Pesmetul panko este facut din paine alba, simpla, (coapta electric, deci nu se dezvolta o crusta). De fapt, acesta nu e deloc format din firmituri, ci fulgi.

Panko este foarte aerisit (in timp ce alte pesmeturi sunt prea fine pentru a pastra ‘pachetele’ de aer in procesul de gatire), care ofera o textura crocanta de neegalat intr-un timp scurt de prajire la o temperatura mare.

Pesmet Panko 10kg Sac Hartie Obento pentru Bucatarie Restaurante

Pesmet Panko 10kg Sac Hartie Obento – Magazin Online Econvenabil.ro

Conditii de pastrare Pesmet Panko:

A se pastra in spatii uscate, curate si bine aerisite, ferite de razele solare, la temperatura de maxim 25 grade Celsius.

Preparatele la care se utilizeaza pesmetul Panko se gatesc cu pasiune si se servesc cu dragoste 🙂

Cum toti suntem presati de timp, avem nevoie de metode cat mai eficiente de a face curatenie acasa si la birou. O serie de astfel de sfaturi iti vom da si noi in cele ce urmeaza, astfel incat sa iti fie mai usor sa iti faci treaba.

Mop Microfibra Spray Mop 2in1 Podele si Geamuri Rezervor Apa GR468

Mop Microfibra Spray Mop 2in1 Podele si Geamuri Rezervor Apa GR468

Cum faci curatenie in casa, birou, baie, living, bucatarie?

Gresia, faianta, parchetul, podelele, geamurile si oglinzile ocupa cea mai mare suprafata a casei tale. Pentru a le curata, ai nevoie de o solutie diluata cu detergent universal pentru suprafete intinse, sau de un amestec de apa si putin otet.

O noutate aparuta de curand este Spray Mop, Mop Microfibra cu Rezervor si Pulverizare Apa, cu laveta pentru podele si accesoriu cu lamela de cauciuc pentru curatat geamurile. Metoda de curatare a suprafetelor este simpla si eficienta: pulverizezi si stergi.

Asigura-te ca achizitionezi Spray Mop de la un magazin care iti poate oferi si lavete din microfibra. Pe masura ce utilizezi mopul, acestea se pot degrada, si este nevoie sa le inlocuiesti. Lavetele se curata usor ori spalate manual, ori la masinade spalat rufe. Se usuca normal, nu se recomanda uscarea lor la uscatoarele electrice. Goleste si usuca rezervorul Spray Mop, dupa fiecare utilizare. De asemenea, pentru a avea aparatul mereu pregatit, asigura-te ca au curatat si uscat laveta din microfibra.

Umple rezervorul Spray Mop cu apa si detergent special, sau cu o dilutie de apa si otet. Pe masura ce inaintezi, pulverizeaza solutia si sterge cu laveta din microfibra primita in pachet. Poti curata rapid si fara sa lasi urme pe gresie, faianta etc.

In cazul geamurilor si oglinzilor, monteaza accesoriul special pentru astfel de suprafete: acesta este dotat cu o mini laveta din microfibre si cu o lamela care curata suprafetele fara a lasa urme, nemaifiind nevoie sa clatesti.
Dupa ce ai terminat curatenia pe suprafetele mari, poti reveni la bateriile din baie si la faianta, stergandu-le cu o laveta umeda. Pentru a le conferi luciu, utilizeaza si o bucata de material textil uscat. Pentru a finaliza curatarea toaletei, foloseste peria de-abia dupa ce substanta dezinfectanta a actionat, astfel incat sa nu fie nevoie sa petreci mult timp incercand sa cureti.

Inainte de a spala podelele, foloseste aspiratorul pentru a scapa de scame, praf si acareni. Cum toate acestea se acumuleaza si in fibrele materialului care imbraca fotoliile si canapelele, acelasi aparat este util si in cazul acestora. Daca este perfectionista, la sfarsitul curateniei mai aspira o data podelele, in cazul in care s-a mai asezat praful.

Timpul este pretios. Femeile sunt pretentioase.

Noi, femeile, ne dorim si ne straduim sa fim mereu ingrijite. Manichiura este printre primele aspecte pe care ceilalti le observa. Oja traditionala a fost singura optiune pe care am avut-o, pana de curand. Ojele semipermanente si gelurile intens colorate au fost create pentru a ne ajuta sa economisim timp si bani. Orice femeie isi poate face manichiura la salon dar majoritatea preferam sa nu depindem de programari. Lampa UV pentru manichiura ne ajuta sa realizam singure, in confortul casei, manichiura perfecta. O manichiura care ne ocupa maxim o ora si ne tine pana la doua – trei saptamani!

Pentru femeile moderne a fost inventata Lampa UV Manichiura cu programator Digital pentru setarea automata a timpului de uscare a unghiilor cu Gel sau Oja Semipermanenta, putere 36W, model KT-888. Daca nu stii cum se foloseste Lampa UV pentru manichiura si vrei sa afli cum se usuca oja semipermanenta sau gelul UV, lampile contin manuale cu toate detaliile necesare.

Lampi UV pentru Manichiura

Lampa UV Manichiura

 

Cauti Lanterne LED si Lanterne Profesionale, Proiectoare LED, Bec LED economic, produse ieftine si de calitate, la pret mic? Surse de iluminat portabil sau stationar? Lanternele profesionale sunt necesare atat firmelor, cat si in orice gospodarie ori in autoturism.

Lanternele cu prindere pe arma si buton tactic pe fir sunt ideale la vanatoare. Lanternele cu LED reincarcabile sunt ideala pentru paza perimetrelor largi si sunt foarte utilizate de catre firmele de paza si securitate si de paznicii baltilor de pescuit.

Pentru scufundari, aveti nevoie de o lanterna subacvatica pe care sa va puteti baza.

Daca aveti nevoie de maini libere, la noi gasiti lanterne frontale cu LED care functioneaza cu baterii sau cu acumulator reincarcabil. Va place sa faceti economie si sa folositi surse sustenabile de energie electrica? Atunci kiturile si lanternele cu incarcare solara, cu panou solar inclus, sunt ceea ce aveti nevoie!

Pentru iluminatul stradal si industrial, va oferim o gama larga si mereu in crestere de proiectoare cu LED.

Pentru iluminatul economic al casei dumneavoastra gasiti bec led economic.

Tehnologia becurilor cu LED-uri este in plina dezvoltare, becurile cu LED devenind cele mai cautat si mai utilizate, deoarece lumineaza asemanator  becurilor incandescente dar au un consum mult mai mic si o durata de functionare mult mai mare.

Proiectoare cu LED si Acumulator

Proiector LED

Cea mai puternica lanterna cu LED

Lanterne LED Profesionale cu Acumulator

Esti in pana de idei de cadouri? Solutia o gasesti foarte comod apeland la serviciile unui magazin online. Gasesti o multime de idei de cadouri ieftine pentru femei, barbati, copii, aniversari sau diverse ocazii, vezi pozele produselor, detaliile si comanzi. Produsul ajunge la tine prin curier, repede si in siguranta. Platesti cand primesti coletul si poti verifica si continutul pachetului, inainte de a achita rambursul.

Econvenabil.ro este unul dintre magazinele online de la care poti cumpara in siguranta. Cauta Idei de Cadouri si produse pentru tine si familie, pentru casa, masina si gradina ta, comanda, si le primesti rapid si ieftin!

Cadouri Ieftine la cel mai mic pret

Idei de Cadouri

Cand cauti sa cumperi online o saltea gonflabila, incepe cautarea cu saltelele gonflabile Intex. De-a lungul anilor, marca Intex ne-a obisnuit cu produsele sale de calitate, la preturi decente. O Saltea Gonflabila calitativa poti cumpara rapid, ieftin si sigur, cu o simpla comanda online.

Cand cauti o saltea gonflabila ori te-ai mutat la casa noua si mobila nu a sosit inca, ori primesti frecvent oaspeti si vrei sa le oferi confortul de acasa cu maxima economie de spatiu pentru tine. Pentru ca saltelele gonflabile se umfla usor, se dezumfla la fel de rapid, se fac mici si se depoziteaza pana la urmatoarea utilizare, cu minim de spatiu dedicat.

Marca Intex este producator atat de saltele gonflabile dar si de fotolii gonflabile, saltele gonflabile de plaja, colace de inot, piscine gonflabile, centre de joaca pentru copii – gonflabile si ele,  barci gonflabile pentru pescuit (si da, pescarii chiar le cumpara si le utilizeaza la pescuit, mai ales pentru ” plantat ” locul cu momeala), vasle pentru barcile de pescuit.

Pentru toata gama de produse marca Intex, va invitam sa vizitati magazinul online econvenabil.ro.

 

Saltea Gonflabila Intex

Saltea Gonflabila